Våga älska Britney Spears.

Klev upp tidigt i morse, tog en dusch och fixade mig iordning för att åka och titta på lägenheten i Råcksta. Jag hann ta på mig ytterkläderna och låsa upp dörren för en promenad till pendeltåget då jag fick ett sms av tjejen som skulle hyra ut lägenheten: "förlåt att jag hör av mig i sista sekund, men jag har bestämt mig för att inte hyra ut lägenheten" .. nehe, tack för den. Tur att jag inte hade åkt iväg redan.

Istället gick jag en sväng till Haninge centrum och tänkte köpa något fint att ha på mig till kvällens festligeheter, hittade inget alls och blev besviken ännu en gång. Handlade massa onyttig mat på Sabis istället, så nu har jag pepparkakor till 1.a advent imorgon och även godis till kommande dagens bakisdag.

Har nu också lagt in massa nya bra låtar på mobilen att lyssna till på mina långa resor till jobb och dyligt.
Störst leende får jag till Britney Spears-Womanizer, den blir bara bättre och bättre för varje gång den spelas!
I love her.

Två andra låtar som spelas om och om igen är:
- Lady gaga-Poker face
- T.I ft Rihanna - Live your life

Sup och svälj, trevlig helg!

Effektiva tisdagen.

Sorry att jag inte varit så aktiv här på bloggen, har inte suttit vid datorn på läänge!
Här mest försökt ta mig igenom tidernas blås-och snöoväder, fy fan!

Idag känner jag mig faktist riktigt duktig klev upp tidigt, färgade mina ögonbryn och fransar. Nu är det bara håret som behöver en omgång, börjar få riktigt mycket ljus utväxt.
Sedan tog jag mig en prommenad till Haninge centrum för att därifrån ta bussen till sjukhuset där jag tog några blodprover som jag haft en remiss på i ca 2 månader men jag bara skjutit upp det.  men nu är det gjort :)

Efter det gick jag in på Ö&B och köpte sånnadär onödiga billiga saker. Sen bussen tillbaka till centrum där jag strosade runt i lite buiker, ända stället som hade något som gjorde mig intresserad var System bolaget där jag köpte en flaska vin till helgens fest hos Madde och faktist en flaska alkoholfri glögg :)
Första gången jag smakade glögg var förra julen och det var riktigt gott, så i år har jag en egen flaska, passar ju bra nu på söndag till första advent när jag ska sitta här helt ensam eftersom Melinda åker hem till Linköping.

Har även hittat en lägenhet i närheten av jobbet. skulle vara härligt med ngt eget, även om det är i andra hand och på fel sida av stan.. fast det är ju mitt jobb också. Men allt är ju så sjukt dyrt. Men jag ska dit och titta på lördag iallafall! :)

Pretty in PINK!

Sådär, då harde jag med våld stängt igen mina resväskor och flyttat till Melinda :)
Nu är jag fast i Handen (som "området" heter) och även fast i rosa-träsket. Jag skämtar inte när jag säger att verkligen ALLT är rosa här, Melinda är nog bestatt av denna färg! Gardiner, kläder, smycken, kuddar, handukar, tvål, telefon, damsugare.. ja verkligen ALLT. Som tur är så har jag inget emot färgen.

Annar så känns det bara bra att bo här, jag får låna Melindas dator om dagarna för att försdriva tiden :)
och jag har en sovkompis varje natt (vi delar nämligen säng). Ja det känns bara bra, lite väl långt in till stan kanske.

Snart är det jul och högs upp på önskelistan står en egen lägenhet i Stockohlm (gärna centralt).
..Det är ju alltid gratis att önska sig!

För övrigt har jag tvättat kläder idag, torkmöjligehetna var inte de bästa här så trots att min tvättid var över så var fortfarande alla kläder blöta, så nu har jag pyntat hela lägenheten med blöta kläder.
Har också precis varit och handlat mat med Melindas ICA-kort, kan det bli bättre? ;) HAHA.
regnet öser ner idag och jag blev dyngsur!

Misslyckat överraskande!

Som tidigare nämt skulle jag bjuda Gun på middag i torsdags.
Detta blev ett totalt misslyckande, kl 18.30 hade hon fortfarande inte kommit hem från jobbet.
Jag började ringa och efterlysa henne, men inte ett svar... Det tog en stund och Gun ringde upp.
Jag hörde röster och livat i bakrunden och tänkte -"Ah, hon sitter på tåget hem :)" .. men NÄHÄ, då är hon ute på stan och dricker öl. Så jag fick mysa med maten själv framför datorn och fick även med mig mat i matlådan.
Det är tacken det ;)??

Idag är det dags att flytta på mina resväskor som jag bor i för tillfället, nu tar jag mitt pick och pack och flyttar till Melinda ett tag. Ska bli mysigt i hennes lilla etta, dela säng och allt ;). Däremot kommer det bli ÄNNU längre och besvärligare att ta sig till  jobbet , shit pommesfrites!


festligt värre.

Har sprungit runt på stan idag, men inte köpt så mycket till mig själv faktist.
Jag var ute efter en halsduk, men den jag hade siktat in mig på var slut så det fick vara.
Däremot var jag tvungen att springa in på make up store och köpa en bra consiler eftersom jag, dum som jag är klämmde en finne igår så jag är alldeles röd på kinden. (Detta var på min lediga tid eftersom jag som hudterapeut rekomenderar att inte klämma på finnar!)

Hur som helst gick jag bara runt och tänkte på min röda kind och var rädd över vad folk på stan tänkte om mig, som tur är så känner jag ju knappt någon i denna stad och träffar därmed aldrig någon jag känner.
Men nehe, då stöter jag direkt ihop med Sandra Lundmark från Lycksele, hur snopet var inte det?
vi stannade av och snackade en liten stund och jag kunde inte annat än tänka på min röda kind.
..snacka om I-lands problem.

Jag köpte även med mig en blombukett, och en flaska vin till Gun eftersom hon är så underbar :)
Det blev också lite ingredienser till pizza som jag har fixat och ska bjuda på ikväll till middag.
Gun vet ingenting, alltid roligt med lite överraskning :)

I'm free, and I'm a festis.

Ledig dag idag, sköönt :)
Har ännu inte gjort något vettigt, käkade marabou daim till frukost, fy fan för mig !

Tänkte mig iväg till stan, lite saker jag behöver inhandla. Tänkte bland annat överraska Gun och Isabelle med en middag idag.

Gun = Gud.

Haha, jag höll på skratta ihjäl mig igår när mamma ringde mig igår och frågade om Gud hade skickat sms till mig.
Är visst fler som kommenterat detta. Måste ursäkta mitt skrivfel i mitt förra inlägg och säga att det var Gun som skickat sms. Men jag skulle iofs lika gärna kunna säga Gud, fast hon e fan bättre än Gud, Gun är helt enkelt Bäst :)

Har nyligen kommit hem från jobbet känns det som, sjukt långa dar!!
men nu är jag ledig till på fredag :)

hard work, work!

Jaha, då har man jobbat hela helgen, men jobbar även imorgon med.. en lååång dag !
Men det är skitroligt, fan vad jag har saknat att göra behandlingar.

Fick sms av Gud idag när jag var på jobbet, hon väntade på mig med Söndagsmiddag. Hon hade lagat en gyrymt god lasange :) Som jag även ska få ta med i matlåda imorgon :) mums!

Farsdag är det också, min pappa fick presenten redan i tidsdags eftersom jag var hemma då, och det är j alltid roligare att ge presenter öga mot öga :)  ..det blev en vinflaska och ett kort där det stod "pappa, du är cool. Men inte lika cool som jag" det tyckte jag var lite roligt! Men haräven ringt honom, dagen till ära!

Nee fy vad trött jag är! skrever något roligare senare. Puss

I´m not a girl...

Ne, har man kanske gått och blivit vuxen ? :)

Imorse vaknade jag tidigt av väckarklockan, jag blev faktist glad. Känns skönt att få lite stuktur i livet igen istället för att "bara vara" som kan bli rätt tråkigt i längden.

Hade ialla fall min första dag på jobbet idag, känns super kul, vi e 6 tjejer i ungefär samma ålder, älsta är 24 år och jag är yngst tillsammans med två andra tjejer på 21 jordsnurr (snart)
Fick även göra en behandling idag, dock bara än helkroppsmassage, rätt skönt ändå som första behandlig då man slipper tänka så mycket. Imorgon har jag däremot fullbokat, känns både kul och nervöst.

Efter mycket intryck av dagens händelser blir det en lugn fredagkväll, ska över till Fredrik och se idol och umgås lite :)




Skulle jag mot förmodan inte trivas så har jag visst vägen hem nära till hands ;)

Stockholm i mitt hjärta.

oh, vilken härlig känsla jag kände idag när jag klev av planet på arlanda. "här hör jag hemma" .. precis så kännde jag :)

Nu är jag iallafall i Stockholm, i Årsta hos Gun. Hon jobbar natt inatt den stackaren medan jag sitter här och gör egentligen ingenting. Blir en tidig kväll ikväll känner jag, är såå trött och man vill ju vara pigg första dagen på det nya jobbet imorgon. Det ska bli så spännande :) Får besätta mer om det senare !


on my way

Då var det snart dags, om en timme sitter jag på bussen till Umeå för att tillbringa kvällen/natten med Suzzi, ska bli väligt trevligt, rolig och mysigt :) Hinner också träffa syster en sväng imorgon innan jag tar flyget till sydligare breddgrader (Stockholm) :P.
Det känns lite tråkigt att lämna Lycksele, nästan tråkigare och tråkigare för varje gång, men sammtidigt vet jag att jag har inget här att göra. Mina älskade vänner och familj såklart! Men ni finns ju kvar :)

Idag bjöd mamma ut mig på lunch, blev en kyklingsallad på lillabagis, mumma!
Sedan hann jag ta mig en sista tväng förbi dollar, som nog är det bästa som hänt Lycksele.

Nu ska jag packa det sista och sedan släpa mina väskor mot busstationen och hoppas att jag återkommer hit till jul!

Glädje = ångest ?

Nu är det inte länge kvar innan denna Lycksele tripp är avklarad, på Onsdag åker jag till Umeå för att umgås med Suzzi, det ska bli roligt, vi som verkligen träffades varje dag förr !! Nu är det alldeles för sällan.

När man är hemma såhär och träffar alla nära och kära blir man glad och man ska "fira" hela tiden. Jag börjar tro att denna glädje kan ge ångest? Allt firande och alla trevliga stunder ska jämt leda till en massa onödigheter, idag har jag tex. tryckt i mig en pizza på Golden. Javisst, det är sjukt gott men det kan faktist bli för mycket av det goda!
Känns som jag gått upp dubbla min vikt på denna resa. Men nu får jag gå på diet när jag åker hem till Stockholm igen.

"Skämmes ta mig fan!"


Dagen efter kvällen före.

Helgen är snart förbi, den har gått fort men jag har haft så grymt roligt.
Syster med pojkvän och vovve har varit här hela helgen, vi har ätit gott, slappat framför tv.n, spelat sällskapsspel och bara umåtts, Jättemysigt, alldeles för sällan!

Igår blev det även utgång. Förfesten var hos Sofia, som var utklädd till Djävul, Grr..
Sedan var det dags för hotellet, eller som numera heter "sea side" (HAHA!?)
Chokerades först över att vi var tvungen att stå ute i kön och frysa i ca. 30 min.. i Lycksele??!
Var i alla fall hur roligt som helst att vara där och träffa en massa avlägsna bekanta ;)

Idag är det som sagt "dagen efter kvällen före". Då jag vaknade av att mormor och världens sötaste kusin Moa kom på besök en stund, sedan har jag har bara segat, sett en film med pappa och nu ska jag iväg och hälsa på Anders, först ska jag svänga förbi affären och köpa något gott till kvällens filmtittande.


Sofia the devil. Som nu åker utomlands i 5 månader, kommer sakna dig som fan!




Älskade kusin Moa, så söööt !

RSS 2.0