Schlagerafton.

Igår invigdes melodifestivalen -o9 hos Boxmark, det var riktigt trevligt.
Fick träffa en massa söta och fina tjejer som jag aldrig träffat förr, däremot kände jag mig verkligen som "svarta fåret" då jag kom dit direkt ifrån jobbet och såg inte alls ut som någon schlagerdrottning, som alla andra gjorde.

Bidragen sög, som vanligt!
Men vi hade det riktigt trevligt, synd bara att jag skulle upp och jobba igen i morse.

Nu har jag precis tvättat upp alla mina kldäer vilket känns jätteskönt då jag inte tvättat på typ en månad så jag hade noll rena kläder att använda, så imorgon kommer jag att känna mig så fräsh!


Till er allas besvikelse..

Jag förstår att ni alla blir ledsna när jag säger dessa ord: Jag kommer nog inte hem till marknaden.

..sådär, då var det sagt!
Det händer verkligen mycket just nu, i måndags fick jag veta att jag ska få börja på ett nytt jobb; ZINQ som ligger på söder.
Papperna skrevs på igår och nu har jag sagt upp mig från mitt tidigare jobb, så under min uppsägningstid på en månad kommer jag att jobba precis varenda dag på de två olika jobben. Idag jobbade jag min 9onde dag i rad och ihelgen min 3dje helg i rad... börjar bli trött.  Men det känns iallafall hur bra som helst med jobbet!

Inte nog med detta, igår fick jag också veta att jag och Jonas ska flytta ihop, han fick en lägenhet i Liljeholmen och inflyttning är 1mars, därav kan jag inte åka norröver då.

Men jag kommer så snart ja kan, kanske till påsk :)


I'm Happy!

Idag hände en sjukt rolig grej, kan tyvärr inte säga något om det än förutom att jag är jätteglad! :D
Mer om det skriver jag på torsdag, då det förhoppningsvis är fastställt!

Hela fyra stycken kommentarer fick jag på mitt tidigare inlägg om att många är på smällen, (visste inte ens att det var fyra stycken som läste min blogg ;)) HAHA! 
Men jag måste själv säga att jag menade inte alls något negativt med det utan jag tycker det är jättekul att det kommer flera små söta bebisar att gulla med!
Men visst kan jag också erkänna att jag inte tror att alla har tänkt igenom så noga. Men det är inte min ensak, så lycka till! :)

RSS 2.0